Harvinaisen odotetut harjoituspelit

Superpesiskauden oli tarkoitus käynnistyä kuukausi sitten. Toisin kävi ja silti tuntuu erityisen onnekkaalta päästä seuraamaan kesän ensimmäisiä otteluita. Vaikka koronakevät on tuonut urheilumaailman ylle tummia pilviä, tulemme varmasti sen myötä arvostamaan urheilua enemmän kuin aiemmin.

Kempeleen Kiri aloitti ulkoharjoituksen pari viikkoa sitten. Ensimmäinen harjoituspeli pelataan lauantaina 13.6. viime kaudesta Sami Haapakoskella vahvistunutta Pattijoen Urheilijoita vastaan. Sunnuntaina KeKi pelaa harjoituspelin farmijoukkue Simon Kiriä vastaan, johon on myös ilmainen sisäänpääsy.

Lauantaina vastaan asettuvien raahelaisten rosteri on jopa niin vahva, että sen ennakoidaan taistelevan Superpesiksen kärkisijoista. Nähdäänkö Rännärillä tänä kesänä mitalipelejä pitkän suvantovaiheen jälkeen vai hyytyykö kokeneet pelimiehet keskikesän tiiviissä ottelutahdissa? Raahen etukentällä nähdään Kempeleessä pesisoppinsa saanut Eetu Suni.

Kotijoukkue KeKi joutui luopumaan alkukesän neuvotteluissa Misa Märsylästä ja pelinjohtaja Jussi-Pekka Tanskasesta. Tällä hetkellä sopimuspelaajia on kasassa 18 ja peliä johtaa kaksikko Petri PulliainenAri Roppola. Etenkin KeKille harjoituspelit ovat arvokkaita, sillä liikkuvia palasia riittää kokoonpanon suhteen.

KeKi-PattU -peliin katsojarajoitus on 450. Ennakkoliput ovat myynnissä nettikaupassa. Ottelu tullaan lähettämään suoratoistona, jonka koodin voi ostaa nettikaupasta. Kioskit ja Baari ovat auki.

Sunnuntain KeKi-SiKi otteluun on vapaa pääsy.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.