Rantalakeuden viikon ottelu: Kempele vs. Joensuu 17.7.

Kirin seuraava peli pelataan omalla kotikentällä Kempeleessä perjantaina 17.7., kun vastaan marssii kaksi edellistä Suomen mestaruutta voittaneen Joensuun Mailan tähtisikermä.

Viime viikon tiiviin otteluruuhkan jälkeen KeKillä on ollut muutama päivä aikaa harjoitella: Maanantain ansaitun vapaapäivän jälkeen tiistai ja keskiviikko keskitettiin laji- ja voimaharjoittelulle, torstai puolestaan peliä valmistavalle harjoittelulle. Ensimmäiset pelit loukkaantumisen takia sivussa ollu KeKin Markus Keski-Petäjä palaa kokoonpanoon.

 

Vaikka Joensuun alkukausi ei ole lähtenyt käyntiin parhaalla mahdollisella tavalla, täytyy KeKin taistella tosissaan jokaisesta pisteestä. Joensuun Maila on kärsinyt kaksi tappiota neljästä pelatusta ottelusta, vaikkei vastaan ole vielä tullut sarjan ehdottomia huippujoukkueita. Pelinjohtajaksi siirtynyt Mikko Kemppainen ei ole saanut aseteltua Joensuun palasia vielä täysin kohdalleen, ja alkukauden yllättäjäjoukkue Kitee onkin niistänyt paikallisvastustaja Joensuulta useamman pisteen. JoMan materiaali on joka tapauksessa sarjan parhaimmistoa lukkari Juha Puhtimäen johdolla.

JoMan kokoonpano heikentyi viime kaudesta kahdella huippupelaajalla, kun Tuomas Jussila siirtyi Imatralle ja Juha Niemi nousijajoukkue Tampereen riveihin. Jussilan lähtö on näkynyt etenkin JoMan sisäpelissä vaihtotilanteiden purkamisessa. Kovalyöntisellä KeKillä on siis oiva tilaisuus lyödä identiteettikriisistä kärsivä mestari kanveesiin perjantai-illan huippuottelussa.

KeKin parasta pelaajaa voit äänestää ottelun aikana täältä ja osallistua pääsylippujen arvontaan!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.