Rantalakeuden Viikon ottelu: Kempele vs. Raahe 10.7.

Kempeleen Kiri ja paikallisvastustaja Pattijoen Urheilijat kohtaavat tällä viikolla kaksi kertaa: tiistaina Raahessa ja perjantaina Kempeleessä. Joukkueiden viime vuosien kohtaamiset ovat olleet tasaisia ja sähköisiä, kuten paikallisjoukkueiden välillä kuuluukin. Tiistain ottelu päättyi yhden juoksun erolla Raahen eduksi jaksoin 1-0.

Pattijoen Urheilijat vahvistui viime kaudesta paluumuuttaja Sami Haapakoskella. Kymmenen kautta Vimpelin Vedossa pelannut Haapakoski oli huuhtomassa kultaa edellisellä visiitillään keltamustissa. Raahelaisten joukkue on Haapakosken ohella yksi sarjan kokeneimmista, mutta laskettu yhdeksi mestarisuosikeista. Raahen yhdeksi avainpelaajista on vaivihkaa noussut lyöjämörssäri Juuso Keski-Koukkari, joka onnistui KeKiä vastaan ensimmäisen jakson ratkaisuhetkillä ja varmisti pisteet PattU:lle. Tiistain ottelussa PattU:n Harri Kolehmainen poistui kentältä tuskaisen näköisenä kesken pelin. Kakkoskärjen luottomiehen loukkaantuminen olisi ikävä isku muutenkin kapeahkolla etenijäosastolla operoivalle PattU:lle.

Kempeleen sisäpeli on ollut hyvällä mallilla, mistä kertoo sarjan toiseksi korkein lyötyjen juoksujen määrä. Jokerikaksikko Matti KorhonenOssi Meriläinen pystyy onnistumisillaan luomaan kotiutustilanteen heikommastakin paikasta ja molemmat herrat ovat lyöjätilaston top5:stä. Ulkopelin osalta petrattavaa sen sijaan löytyy, mutta suurempia ongelmakohtia ei siitäkään ole noussut esille.

Matti Korhosen alkukausi on ollut lupauksia herättävä.

Yleisö mukaan peliin

Kempeleen Kiri ja paikallislehti Rantalakeus tuovat perjantain KeKi-PattU -pelistä alkaen yleisön entistä tiiviimmin mukaan peliin. Ottelun katsojat voivat äänestää KeKin parasta pelaajaa online-äänestyksessä Rantalakeuden nettisivujen kautta. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan kaksi lippua seuraavaan KeKin kotiotteluun. Yleisön valinta -äänestyksellä saadaan kannattajat vaikuttamaan siihen, kuka KeKiläinen onnistui parhaiten.

Äänestys löytyy ottelun aikana osoitteesta www.rantalakeus.fi/keki

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.