Suoratoisto

Stream alkaa hiukan ennen ottelun alkua. Lähetys ei käynnisty automaattisesti alla olevassa soittimessa jos suoralähetys ei ole käynnissä. 

Emme suosittele katsomaan lähetystä äly-TV:n selaimen kautta, joiden yhteensopivuutta lähetyksen alustan soittimeen emme pysty takaamaan. Suosittelemme katsomaan lähetystä älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen selaimen kautta, jonka voit peilata tarvittaessa äly-TV:lle. 

 Huom! jos kirjaudut sivulle ennen kuin lähetys on näkyvissä tai vastaanotto lähetyksen aikana keskeytyy, lataa selaimessasi (refresh) sivu uudelleen tarkistaaksesi onko lähetys käynnissä. Lähetys pyritään käynnistämään klo 12.45. Mahdollisen katkoksen ilmaantuminen vastaanotossa pysäyttää soittimen, jonka jälkeen toistamisen jatkaminen edellyttää selaimen sivun (refresh, Windows CTRL+F5, Mac COMMAND+R) päivittämistä.

Lähetyksen käynnistyessä soittimen äänet on oletusarvoisesti mykistetty. Äänet saat kuuluviin soittimen työkalurivillä olevasta ”Kaiutin” -painikkeesta. Samassa työkalurivissä on painike lähetyksen suurentamisesta koko näytölle.