Viikon ottelu: Kempele vs. Imatra 1.7. – katso videolta Jani Lassilan haastattelu

Kempeleen Kiri kohtaa seuraavassa kotiottelussa Imatran Pallo-Veikot lauantaina 1.7. klo 17:00.

Viime kesän jälkeen  siirtomarkkinoilla rellestänyt Imatra sai riveihinsä viime vuosien parhaan miespesäpalloilijan, Tuomas Jussilan. IPV ei ole kuitenkaan onnistunut lunastamaan suuria odotuksia, vaan keikkuu Kempeleen Kirin tavoin sarjan keskikastissa pisteen KeKiä edellä.

KeKin pelinjohtaja Petri Pulliainen tuntee Imatran joukkueen aiemmilta vuosilta, mikä antaa varmasti pientä etua kotijoukkueelle. IPV pelaa perjantaina Raahessa ja lauantaina Kempeleessä. Tuplareissulla “redsien” kokoonpanosta puuttuvat kaksi sisäpelin avainpelaajaa: Konsta Hyötyläinen ja Juuso Lattu. Tämä lisää varmasti todennäköisyyksiä KeKin voitolle muuten tasaisten joukkueiden välillä.

KeKin peli on ollut hyvissä uomissa koko kauden. Vierasvoitto – ja molemmilla jaksoilla tappioasemasta kampeaminen – Kiteellä todisti, että joukkueen henkinen kantti on myös kehittynyt parempaan suuntaan. Täysi pistepotti Imatraa vastaan on täysin mahdollinen ja se olisi erittäin merkityksellinen asia myös pudotuspelipaikkaa silmälläpitäen.

Kalevan kumppani-kortilla lippuluukulta 3€ alennus pääsylipuista!

Video: Jani Lassila kertoo haastattelussa pelipäivän rutiineista ja lukkari&etenijä-roolista.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.