Viikon ottelu: Kempele vs. Raahe – Ennakkohaastattelussa Petri Pulliainen

KeKin härkäviikko alkaa perjantaina – kolme kotipeliä viiden päivän sisään

Kempeleen Kiri aloittaa kolmen kotiottelun putken perjantaina 14.8. kuumassa paikalliskamppailussa Pattijoen Urheilijoita vastaan. Sunnuntaina vastaan tulee toinen kivikova paikallisvastustaja, Sotkamon Jymy.

Onnistuneen alkukauden pelanneen Pattijoen Urheilijoiden kurssi kääntyi laskuun lukuisten loukkaantumisten myötä. Ennakkoon jopa mitalipeleihin povatun raahelaisten pakka on ollut viime otteluissa sekaisin, kun runkomiehet ovat vierailleet sairastuvalla vuoron perään. Alkukesän kakkoskärjessä pelannut Miikka Matikka on onnistunut paikkaamaan vaihtajia kelvollisesti, mutta kotiutusosasto on ollut vain varjo alkukauden esityksistä – yhtenä syynä tähän on toki Jari Törmäsen siirtyminen huoltotiimin puolelle loukkaantumisen vuoksi. Viimeisimpänä hätähuutona PattU kiinnitti Muhoksen Suomisarjajoukkueessa juoksuja tahkonneen Jarmo Viittasen riveihinsä loppukauden ajaksi.

KeKillä on edessään todella tärkeitä otteluita pudotuspelipaikan kannalta, sillä vastaan tulee kaksi alimmista pudotuspelipaikoista taistelevaa joukkuetta, Raahe ja Seinäjoki, sekä kertaalleen tällä kaudella voitettu Sotkamon Jymy. Viikonloppuna pari vapaapäivää viettänyt KeKi on saanut paikkailla sotahaavoja ja valmistautua Härkäviikkoon. Viimeisimmissä peleissä Kiri ei ole onnistunut luomaan tilannetta aivan alkukauden malliin. Laaduttomat lyöntiratkaisut ja kaaripeli on saatava parempaan kuntoon, mikäli tavoitteeseen, eli pudotuspeleihin halutaan päästä.

”Tavoitteenamme on viedä KeKi ensimmäistä kertaa seurahistoriassa kahdeksan parhaan joukkoon. Se riittää sytyttämään minut ja koko joukkueen tuleviin peleihin. Pelitahti on kova, mutta se on kaikille joukkueille sama”, KeKin lyöjäjokeri Ossi Meriläinen kertoo.

Ennakkohaastattelussa KeKin Pelinjohtaja Petri Pulliainen

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.